Firma „ SAN – DEZ ” Andrzeja Łaskiego świadczy usługi na rzecz klienta od 1984 roku.
Zajmujemy się kompleksową ochrona przed gryzoniami, insektami oraz drobnoustrojami zgodnie z wymogami GMP, GHP, HACCP, NPMA, AIB oraz IFS/BRC w zakładach związanych z branżą spożywczą polegającą na zastosowaniu metod monitoringu występowania szkodników celem ich wyeliminowania i zapewnienia całkowitego bezpieczeństwa żywności. W ramach tej usługi przygotowujemy dokumentację wymaganą przez jednostki kontrolujące. Usługę tą adresujemy do zakładów produkujących żywność, marketów, sklepów, hoteli, piekarni, cukierni, restauracji oraz innych, w których wymagany jest system HACCP.
Prowadzimy także dezynfekcję, dezynsekcję oraz deratyzację w budynkach użyteczności publicznej takich jak bloki mieszkalne, placówki służby zdrowia, szkoły, przedszkola, żłobki, restauracje, placówki weterynarii i inne. Swoje usług wykonujemy stosując nowoczesne metody, które gwarantują trwałe rozwiązanie problemów.
Nasze doświadczenie oraz specjalistyczna wiedza nabyta na wielu certyfikowanych szkoleniach pozawala na wykonanie usług na najwyższym poziomie.
Nasze certyfikaty: